
Συσκευές & Αξεσουάρ
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frühkartoffeln ungeschält700 g
-
Wasser700 g
-
dicke Bohnen, TK200 g
-
Kabanossi200 g
-
Eier6
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
-
Öl zum Braten
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
628 kcal /
2627 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Früh-Kartoffeln
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
1 Std. 30 Min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Pizza Tonno e cipolla
13 Std. 15 Min
Partyrad
2 Std.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Kräuter-Zupfbrot
2 Std. 20 Min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2 Std. 35 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1 Std. 40 Min
BBQ-Zupfbrot
50 Min
Ajvar-Röllchen
2 Std. 20 Min