
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
578 kcal /
2406 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35min
Anzac Biscuits
30min
Chocolate Bourbons
45min
Apple Parkin
1h 40min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Pas d’évaluation
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Pas d’évaluation
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Little Mug Gingerbread Houses
Pas d’évaluation
Green Ombre Naked Cake
Pas d’évaluation
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Pas d’évaluation