
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Rice Cake - Torta di riso
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
amaretti biscuits100 g
-
blanched almonds100 g
-
whole milk1000 g
-
vanilla pod and scraped out seeds1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar250 g
-
risotto rice100 g
-
medium eggs beaten5
-
candied mixed peel50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
Amaretto or other almond liqueur80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1036 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
31.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Apple Parkin
1ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Καμία βαθμολογία
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Καμία βαθμολογία
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Καμία βαθμολογία
Little Mug Gingerbread Houses
Καμία βαθμολογία
Green Ombre Naked Cake
Καμία βαθμολογία
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Καμία βαθμολογία