梅干菜肉馅

梅干菜肉馅

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
1 罐

Υλικά

  • 五花肉 ,提前汆水,切1×1厘米块
    500 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 50 克
  • 300 克
  • ½ 茶匙
  • 梅干菜干 ,洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
    200 克
  • 淀粉 ,在小碗内加2汤匙水调开
    2 茶匙

Διατροφή ανά 1 罐

Θερμίδες 3348 kcal / 14008 kJ
Πρωτεΐνη 74.2 g
Λιπαρά 297.2 g
Υδατάνθρακες 93.8 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων