
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pissaladière
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser120 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Öl60 g
-
Salz1 TL
-
Zwiebeln halbiert500 g
-
Oliven, schwarz, entsteint30
-
Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen2 Gläser
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
2128 kJ /
508 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Paris, mon Amour!
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi mit jungen Möhren und Spinatsauce
40 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 Std. 20 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Schnittlauchkuchen
2 Std.
Bärlauchmuffins
1 Std. 10 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1 Std.
Cremiger Feta-Dip
5 Min
Halloween-Kürbis-Fladen
1 Std.
Rhabarber-Käse-Quiche
1 Std. 30 Min