
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot chicken risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392.7 kcal /
1649.2 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
44.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
847.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Mushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 λεπτ.
Pumpkin risotto with bacon
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara
35 λεπτ.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
South African yellow rice
20 λεπτ.