
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
-
Mu-Err-Pilze, getrocknet (siehe Tipp)10 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Szechuan-Pfeffer, ganz1 TL
-
Sesam1 geh. EL
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Öl10 g
-
Zitronensaft5 g
-
Salz½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
861 kJ /
206 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSauce Béarnaise
40 min
Marinade für Spare Ribs
10 min
Knoblauchöl mit Chili
5 min
Guacamole
5 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Parmesancreme
5 min
BBQ-Sauce
25 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Paprika-Auberginen-Mus
1 godz.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.