
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣味肉糜蒸茄子
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
茄子 选择杭茄,切成10cm的长条350 克
-
盐1 满茶匙
-
去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时80 克
-
姜5 克
-
油15 克
-
辣椒酱 建议选择李锦记30 克
-
水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1429 kJ /
341.5 kcal
Λιπαρά
31.9 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

创意中餐
20 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
Καμία βαθμολογία
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
Καμία βαθμολογία
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
Καμία βαθμολογία
麻婆豆腐
Καμία βαθμολογία
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
Καμία βαθμολογία