
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 słoiki
Υλικά
-
500 g czerwonych porzeczek, świeżych
-
200 g jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
350 g cukru żelującego 2:1
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
1038 kcal /
4352 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
247 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DŻEMY I MARMOLADY
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem z czarnej porzeczki
35 λεπτ.
Powidła wiśniowe
1ωρ. 55 λεπτ.
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1ωρ. 30 λεπτ.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 λεπτ.
Dżem z jabłek i kiwi
40 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 λεπτ.
Agrestowy chutney
40 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
Καμία βαθμολογία
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.
Krem pistacjowy do tortów
6ωρ. 15 λεπτ.