
Συσκευές & Αξεσουάρ
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
160 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
300 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
14 mg
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
1119.9 kJ /
267.7 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwoce pod kruszonką z kremem angielskim
1ωρ. 10 λεπτ.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 λεπτ.
Sos waniliowy
10 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sos czekoladowy
20 λεπτ.
Twarożek orzechowy z miodem
10 λεπτ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Konfitura z zielonych pomidorów
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta marchewkowa
15 λεπτ.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 λεπτ.
Krem pomarańczowy
35 λεπτ.