Sernik z tofu (tofurnik)

Sernik z tofu (tofurnik)

3.3 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Spód
  • 180 g mąki pszennej
  • 85 g masła migdałowego, jasnego
  • 30 g cukru pudru
  • 1 jajko
  • 1 szczypta soli
Masa z tofu
  • 80 - 100 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych np. z owoców leśnych, malinowego, jagodowego, porzeczkowego
  • 5 g agaru
  • 50 g wody
  • 400 g miękkiego tofu pokrojonego na kawałki
  • 4 jajka
  • 65 g masła migdałowego, jasnego
  • 150 - 180 g syropu z agawy
    150 - 180 g miodu
  • 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 73.6 mg
Πρωτεΐνη 14.2 g
Θερμίδες 1610.4 kJ / 384.9 kcal
Λιπαρά 15.7 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 49.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων