
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sernik z tofu (tofurnik)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
Spód
-
mąki pszennej180 g
-
masła migdałowego, jasnego85 g
-
cukru pudru30 g
-
jajko1
-
soli1 szczypta
Masa z tofu
-
dżemu z czerwonych owoców jagodowych np. z owoców leśnych, malinowego, jagodowego, porzeczkowego80 - 100 g
-
agaru5 g
-
wody50 g
-
miękkiego tofu pokrojonego na kawałki400 g
-
jajka4
-
masła migdałowego, jasnego65 g
-
syropu z agawy150 - 180 g
-
ekstraktu migdałowego, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
384.9 kcal /
1610.4 kJ
Πρωτεΐνη
14.2 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
49.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
73.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

BEZ LAKTOZY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiastka klocki
1ωρ. 40 λεπτ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Fondant czekoladowy
50 λεπτ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Ciasto Lodowa Kraina
8ωρ. 40 λεπτ.
Rolada żyrafa
3ωρ.
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 λεπτ.
Cynamonowe smores
1ωρ. 50 λεπτ.