
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondant czekoladowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 porcji
Υλικά
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
180 g cukru
-
180 g masła pokrojonego na kawałki
-
50 g mąki pszennej
-
1 szczypta soli
-
3 jajka
-
maliny, świeże do dekoracji (ok. 150 g)
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
355 kcal /
1485.2 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
24.4 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
39.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ATELIER CZEKOLADY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto Lodowa Kraina
8ωρ. 40 λεπτ.
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
Ciasto podwójnie czekoladowe
1ωρ. 10 λεπτ.
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1ωρ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 λεπτ.
Cynamonowe smores
1ωρ. 50 λεπτ.