
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birewegge
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
3 Stücke
Υλικά
Füllung
-
Baumnusshälften100 g
-
Dörrbirnen geviertelt500 g
-
Feigen, getrocknet halbiert100 g
-
Dörrzwetschgen entsteint100 g
-
dunkle Sultaninen50 g
-
Zitronat50 g
-
Zucker75 g
-
Zimt1 TL
-
Nelkenpulver1 Prise
-
Zitronensaft20 g
-
Traubensaft300 g
Teig
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)250 g
-
Mehl500 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver¼ TL
-
Wasser100 g
Fertigstellung
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
9847 kJ /
2352 kcal
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
324 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Traditionelle Zutaten - Äpfel und Birnen
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfelkuchen
1ωρ.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 λεπτ.
Victoria-Sponge-Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Russischer Zupfkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Apfeltarte
1ωρ.
Rüblitorte
1ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeertörtchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Zimt-Nuss-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Madeleines
1ωρ.
Kokos-Schoko-Makronen
20 λεπτ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.