
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Milch180 g
-
frische Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Mehl300 g
-
Salz1 TL
Guss
-
Doppelrahm200 g
-
Eigelbe2
-
Zucker150 g
-
Zimt (προαιρετικό πεδίο)2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1592 kJ /
382 kcal
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfelkuchen
1ωρ.
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 λεπτ.
Victoria-Sponge-Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Russischer Zupfkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Apfeltarte
1ωρ.
Rüblitorte
1ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeertörtchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Zimt-Nuss-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Madeleines
1ωρ.
Kokos-Schoko-Makronen
20 λεπτ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Bienenstich
5ωρ. 30 λεπτ.