Hibiscus Cheesecake

Hibiscus Cheesecake

4.4 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions

Υλικά

Crust
  • unsalted butter sliced, plus extra to grease
    3 ½ oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    7 oz
  • sugar
    2 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • large egg
    1
Hibiscus Water
  • dried hibiscus flowers
    ½ oz
  • water
    4 oz
  • sugar
    3 tbsp
Cheesecake Filling
  • gelatin powder, unflavored
    1 packet/envelope
    2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored
  • water
    2 tbsp
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • cream cheese cut into pieces
    8 oz
  • sugar
    3 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • fresh raspberries plus extra to garnish
    2 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 426 kcal / 1782 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων