Zupa grzybowa z białą fasolą

Zupa grzybowa z białą fasolą

4.2 109 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
5 porcji

Υλικά

  • 30 g grzybów, suszonych np. borowików, podgrzybków
  • 300 g wody wrzącej
  • 120 g cebuli przekrojonej na pół
  • 30 g masła
  • 450 - 480 g białej fasoli, z puszki np. cannellini, odsączonej i przepłukanej (2 puszki)
  • 550 - 600 g wody
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 2 liście szałwii, świeże
    ½ łyżeczki liści szałwii, suszonych
  • ¾ łyżeczki soli
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 7.4 g
Θερμίδες 561 kJ / 134 kcal
Λιπαρά 5.9 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Υδατάνθρακες 18.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων