Zupa grzybowa z białą fasolą

Zupa grzybowa z białą fasolą

4.2 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
5 porcji

Υλικά

  • grzybów, suszonych np. borowików, podgrzybków
    30 g
  • wody wrzącej
    300 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    120 g
  • masła
    30 g
  • białej fasoli, z puszki np. cannellini, odsączonej i przepłukanej (2 puszki)
    450 - 480 g
  • wody
    550 - 600 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • liście szałwii, świeże
    2
    ½ łyżeczki liści szałwii, suszonych
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 134 kcal / 561 kJ
Πρωτεΐνη 7.4 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 18.5 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων