
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggensauerteig
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 20 λεπτ.
550 g
Υλικά
-
Roggenkörner100 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
-
Wasser (ca. 35°C)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 100 g
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
587 kJ /
158 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Paprika-Chili-Salz
12ωρ.
Zuckersirup - Läuterzucker
20 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti Grundrezept
20 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.