
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggensauerteig
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 20 λεπτ.
550 g
Υλικά
-
Roggenkörner100 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
-
Wasser (ca. 35°C)300 g
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
158 kcal /
587 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Paprika-Chili-Salz
12ωρ.
Zuckersirup - Läuterzucker
20 λεπτ.
Spaghetti Grundrezept
20 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Pellkartoffeln
35 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.