
Συσκευές & Αξεσουάρ
柳橙戚風蛋糕(無麩質)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
1 個
Υλικά
蛋黃糊
-
柳橙1 顆
-
蛋黃3 顆
-
糖20 克
-
橄欖油40 克
-
蓬萊米粉20 克
-
在來米粉40 克
-
玉米粉10 克
-
樹薯粉20 克
-
泡打粉¼ 茶匙
蛋白霜
-
蛋白4 顆
-
鹽1 小撮
-
塔塔粉¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
1180 kcal /
4912 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
58 g
Υδατάνθρακες
140 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν