
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zitronenbrioche
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Zitronat50 g
-
Milch220 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker100 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Ei1
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgerieben2 TL
-
Eigelb1
-
Hagelzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
289 kcal /
1210 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2 h 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1 h 30 min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 h
Süßes Brot mit Konfitüre
9 h
Linzer Torte
1 h
Latte-Macchiato-Torte
5 h 30 min
Orangenplätzchen
2 h 10 min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 h
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 h
Amarenakirsch-Brownies
1 h
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4 h 45 min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 min