Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
    60 g
  • de lait
    400 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café rase
  • de sel
    1 pincée
  • de polenta
    80 g
  • de jambon ibérique détaillées en copeaux
    4 tranches fines

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 490 kcal / 2053 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων