
Συσκευές & Αξεσουάρ
綜合燉蔬菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭25 克
-
薑10 克
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)150 克
-
油30 克
-
芥末籽½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
香菜粉⅛ 茶匙
-
薑黃粉1 大匙
-
罐裝白腰豆150 克
-
蘑菇 ,切對半80 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)60 克
-
西洋芹 ,切塊(約2公分)30 克
-
綜合甜椒 ,切塊(約2公分)50 克
-
罐裝切碎蕃茄 (約一罐)400 克
-
蔬菜高湯300 克
-
櫛瓜 ,切片(厚約1公分)80 克
-
新鮮香菜 ,切碎10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
235.1 kcal /
982.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
34.3 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

吃一口薑黃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν