Συσκευές & Αξεσουάρ
Πανακότα χαλλούμι με ζελέ φράουλας
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
16 κομμάτια
Υλικά
Ζελέ φράουλας
-
ζάχαρη100 γρ.
-
λικέρ πορτοκαλιού (π.χ. Cointreau®)1 κ.σ.
-
χαρουπόμελο1 κ.γλ.
-
φράουλες300 γρ.
-
φρέσκο δυόσμο4 φύλλα
-
θυμάρι, φρέσκο (προαιρετικό πεδίο)4 φύλλα
-
ζελατίνη (10 γρ.)1 φακελάκι
Πανακότα
-
κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά800 γρ.
-
φρέσκο δυόσμο2 κλωνάρια
-
μέλι15 γρ.
-
ξυλάκι κανέλας1
-
νερό200 γρ.
-
χαλλούμι σε κομμάτια200 γρ.
-
ζελατίνη σε σκόνη (15 γρ.)1 ½ φακελάκι
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
946 kJ /
228 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Τέχνη & Φαντασία ΙΙ
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠάβλοβα με φρούτα του δάσους
5 h 30 min
Γλυκό αμυγδάλου
20 min
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 min
Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ
1 h 30 min
Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης
No ratings
Παστέλι με φιστίκια Αιγίνης
No ratings
Ατομικά παρφέ με λευκή σοκολάτα, φράουλα και φιστίκι
5 h
Γλυκό ψυγείου με μήλα και κρέμα μπισκότου speculoos
No ratings
Κραμπλ με μπανάνα και αχλάδι
30 min
Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα
14 h 55 min
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15 min
Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα
20 min