Gluten-Free Pasta

Gluten-Free Pasta

5.0 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • cassava flour plus extra to dust
    4 oz
  • cornstarch
    4 oz
  • brown rice flour
    2 oz
  • guar gum
    2 tsp
  • large eggs
    3
  • water
    2 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt to boil with pasta
  • water to boil pasta

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 382 kcal / 1598 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων