
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porcje
Υλικά
-
25 g boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 2-3 cm kawałki
-
25 g pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry
-
80 g ciecierzycy, suszonej
-
40 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
20 g mleka
-
20 g oliwy z oliwek
-
2 jajka
-
½ łyżki oregano, suszonego
-
½ łyżeczki soli
-
2 - 3 łyżki sosu pomidorowego
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 2 porcje
Πρωτεΐνη
44 g
Θερμίδες
3738.8 kJ /
893 kcal
Λιπαρά
61 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DIETA BEZ GLUTENU
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuiche z brokułami i kalafiorem
1ωρ. 50 λεπτ.
Pissaladière - francuska pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Pizzowe ślimaczki z kurczakiem BBQ
2ωρ. 20 λεπτ.
Pizza bianco ze szpinakiem
1ωρ. 10 λεπτ.
Wrapy à la Cezar
1ωρ. 10 λεπτ.
Ślimaczki z kurczakiem gyros
1ωρ.
Mini hot dogi
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza neapolitańska
9ωρ.
Pizza à la Big Mac
1ωρ. 30 λεπτ.
Empanada XXL
1ωρ. 15 λεπτ.
Wytrawny sernik na zimno
50 λεπτ.
Pasztet pieczarkowy
2ωρ. 50 λεπτ.