Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)

Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)

4.2 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    25 g
  • pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry
    25 g
  • ciecierzycy, suszonej
    80 g
  • sera cheddar pokrojonego na kawałki
    40 g
  • mleka
    20 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • jajka
    2
  • oregano, suszonego
    ½ łyżki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • sosu pomidorowego
    2 - 3 łyżki

Διατροφή ανά 2 porcje

Θερμίδες 893 kcal / 3738.8 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 61 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 10.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων