
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porcje
Υλικά
-
boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 2-3 cm kawałki25 g
-
pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry25 g
-
ciecierzycy, suszonej80 g
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki40 g
-
mleka20 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
jajka2
-
oregano, suszonego½ łyżki
-
soli½ łyżeczki
-
sosu pomidorowego2 - 3 łyżki
Διατροφή ανά 2 porcje
Θερμίδες
893 kcal /
3738.8 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DIETA BEZ GLUTENU
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6)
1 godz. 10 min
Serowe paluchy i pesto z naci marchewki
1 godz. 50 min
Placek lotaryński
45 min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 godz. 10 min
Pizza neapolitańska
9 godz.
Pizza bianca z dynią i boczkiem
1 godz.
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM5)
1 godz. 10 min
Tosty z serem i grzybami
2 godz. 10 min
Mini galette z grzybami
1 godz. 45 min
Pizza à la Big Mac
1 godz. 30 min
Empanada XXL
1 godz. 15 min
Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami
2 godz. 30 min