
Συσκευές & Αξεσουάρ
Goat's cheese
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ.
240 g
Υλικά
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 240 g
Θερμίδες
709.6 kcal /
2968.8 kJ
Πρωτεΐνη
36.5 g
Λιπαρά
41.3 g
Υδατάνθρακες
50.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.1 g
Νάτριο
943.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Cheese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.