
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel feijoa upside down cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
400.3 kcal /
1681.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
54.7 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
174.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Feijoas
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Gluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 λεπτ.
Chocolate "feed a crowd" cake
1ωρ.
Date and nut loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Salted caramel slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Lemon cake
2ωρ.
Coconut butter cake
1ωρ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Basic vanilla cupcakes
35 λεπτ.