
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spitzbuben mit Glühweingelee
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
40 Stücke
Υλικά
Gelee
-
Rotwein150 g
-
Zucker100 g
-
Geliermittel für Konfitüre 2:1 (für 500 g Früchte)½ Päckchen
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Nelke1
-
Kardamomkapsel nur ausgelöste Samen1
Guetzli
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eiweiss1
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
109 kcal /
454 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi Mix - Winter 2018
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Weihnachts-Guetzli
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMandelzopf
2ωρ.
Apfeltaschen
Καμία βαθμολογία
Rüebli-Cupcakes
50 λεπτ.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2ωρ. 30 λεπτ.
Triple-Chocolate-Muffins
50 λεπτ.
Advents-Guetzli
1ωρ. 50 λεπτ.
Glutenfreier Schoggikuchen mit Nüssen
1ωρ. 10 λεπτ.
Croquembouche mit Orangenpudding und dunkler Schokolade
10ωρ.
Lebkuchenhaus
12ωρ.
Kafi Guetzli
12ωρ.
Tiramisu Guetzli
1ωρ. 30 λεπτ.