
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spitzbuben mit Glühweingelee
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
40 Stücke
Υλικά
Gelee
-
Rotwein150 g
-
Zucker100 g
-
Geliermittel für Konfitüre 2:1 (für 500 g Früchte)½ Päckchen
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Nelke1
-
Kardamomkapsel nur ausgelöste Samen1
Guetzli
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eiweiss1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
1.1 g
Θερμίδες
454 kJ /
109 kcal
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi Mix - Winter 2018
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Weihnachts-Guetzli
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchenkeli
1ωρ. 35 λεπτ.
Scones
30 λεπτ.
Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Apfeltarte
1ωρ.
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Apfeltaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Schoggi-Sablés
1ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladencookies
45 λεπτ.
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Carac
2ωρ.
Blechkuchen mit Erdnussbutter und Chocolate-Chips
1ωρ. 20 λεπτ.
Mandeltarte
1ωρ. 30 λεπτ.