
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bergisches Urbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Dinkelmehl Type 630175 g
Hauptteig
-
Weizenkörner200 g
-
Wasser kalt175 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe5 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
110 kcal /
458 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rock deinen Ofen!
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBadischer Flammkuchen
1ωρ.
Polenta-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Haferflocken-Käse-Puffer
40 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Vollkorn Mangold-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Halloween-Kürbis-Fladen
1ωρ.
Spinat-Tomaten-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.