
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
Προετοιμασία 20ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Dicke Bohnen frisch (ergibt ca. 200 g Bohnenkerne, gepalt)650 g
-
Wasser500 g
-
Meersalz, grob1 ½ TL
-
Milch200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker10 g
-
Dinkelmehl Type 630400 g
-
Weichweizengrieß100 g
-
Butter zum Einfetten
-
Ei1
-
Quinoa50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
382 kJ /
91 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Caprese
13 Std.
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2 Std. 35 Min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 Std.
Burger Buns
3 Std.
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Pinsa classico
12 Std. 50 Min
Pizzabrötchen
1 Std. 30 Min
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Pizza mit Blauschimmelkäse, Schinken, Birnen, Honig und Walnüssen
2 Std. 35 Min
Tomaten-Kranz mit Kapern
2 Std. 30 Min
Paprika-Zucchini-Quiche
1 Std.