
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
Προετοιμασία 20ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Dicke Bohnen frisch (ergibt ca. 200 g Bohnenkerne, gepalt)650 g
-
Wasser500 g
-
Meersalz, grob1 ½ TL
-
Milch200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker10 g
-
Dinkelmehl Type 630400 g
-
Weichweizengrieß100 g
-
Butter zum Einfetten
-
Ei1
-
Quinoa50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
382 kJ /
91 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCalzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2ωρ. 50 λεπτ.
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 λεπτ.
Bergisches Urbrot
17ωρ.
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 λεπτ.
Weißbrot-Lachs-Rolle
1ωρ. 30 λεπτ.
Curry-Hähnchen-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Bärlauchmuffins
1ωρ. 10 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Halloween-Kürbis-Fladen
1ωρ.