Συσκευές & Αξεσουάρ
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 Stücke
Υλικά
Teig
-
Mehl250 g
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
Belag
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Schmand200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Cocktail-Tomate halbiert150 g
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Pinienkerne2 - 3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1741 kJ /
416 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Einfach Lecker
63 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Einfach Lecker
63 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Sauerkrauttaler
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Mandel-Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2ωρ.