Peperoni ripieni alla barese

Peperoni ripieni alla barese

4.6 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Peperoni
  • di peperoni gialli puliti e a metà
    500 g
Ripieno
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di mollica di pane
    60 g
  • di pinoli
    10 g
  • di uvetta sultanina
    10 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    4
  • di capperi sotto sale sciacquati
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 249 kcal / 1205 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 20.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων