Jeżynowa panna cotta

Jeżynowa panna cotta

4.8 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

  • 250 g jeżyn, świeżych
    250 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 20 g cukru
  • 50 g wody
  • 5 g żelatyny w proszku
Jeżynowa panna cotta
  • 300 g jeżyn, świeżych
    300 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 1 laska wanilii
  • 150 g mleka
  • 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 50 g cukru
  • 10 g żelatyny w proszku
  • 20 g likieru porzeczkowego (cassis) (προαιρετικό πεδίο)
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 8 sztuk

Θερμίδες 1784.8 kcal / 7472.6 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 125 g
Υδατάνθρακες 162.6 g
Φυτικές ίνες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων