
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇炒莧菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
純芝麻油10 克
-
薑 ,去皮,切絲30 克
-
莧菜 ,只取葉子300 克
-
新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)140 克
-
水30 克
-
枸杞 ,泡軟備用20 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
60.9 kcal /
254.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
9.1 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養生有鈣念
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν