香菇炒莧菜

香菇炒莧菜

2.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 純芝麻油
    10 克
  • ,去皮,切絲
    30 克
  • 莧菜 ,只取葉子
    300 克
  • 新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)
    140 克
  • 30 克
  • 枸杞 ,泡軟備用
    20 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 60.9 kcal / 254.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων