Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas

Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 100 g de pimiento rojo cortado en trozos
  • 2 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 1 pizca de hebra de azafrán
  • 2 filetes de anchoa en aceite
  • 400 g de jitomate triturado, enlatado
  • 24 camarón grande, crudo, pelado
  • 1 pizca de sal marina o al gusto
  • 1 pizca de pimienta negra molida o al gusto
  • 1 pizca de azúcar o al gusto
Montaje
  • 2 pepinos sin semillas y cortados en cubos (1 cm)
  • 2 cdas de cebollín finamente ficado
  • 2 cdas cebollín finely sliced
  • 1 limón amarillo cut into 6 wedges

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 435 kJ / 104 kcal
Λιπαρά 4 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων