
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zitronen-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Stück
Υλικά
-
Baisergebäck20 g
-
Zucker150 g
-
Zitrone Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Eier (Kl. M)2
-
Mehl150 g
-
Öl75 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Saure Sahne100 g
-
Wasser, heiß750 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Frischkäse200 g
-
Zitrone (προαιρετικό πεδίο) Bio, in dünnen Scheiben, zum Garnieren½
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1617 kJ /
386 kcal
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfeltaschen
2h 40min
Kokosriegel
2h
Küken-Amerikaner
2h 30min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h
Bananen-Karamell-Pie
2h 30min
Weiße Trüffeltarte
3h 30min
Heidelbeer-Schnitten
35min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Sweet-Bubble-up
2h
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
S'more-Cookies
25min