Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
440 g

Υλικά

  • wody
    80 - 90 g
  • mąki z brązowego ryżu
    170 g
  • mąki z cieciorki
    90 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • białka
    2
  • soli
    ½ łyżeczki
  • sody oczyszczonej
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 265.8 kcal / 1112.2 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 41.5 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 444.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων