
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Boden
-
Weizenmehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
frische Johannisbeeren400 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)1 geh. EL
Guss
-
Eier getrennt3
-
Zucker50 g
-
Rahm200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)40 g
Baiser
-
Zucker150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1326 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchweizer Cake
15ωρ.
Aargauer Rüeblitorte
2ωρ.
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1ωρ.
Carac
2ωρ.
Schokolinsen-Cookies
1ωρ.
Appenzeller Biberli
2ωρ. 20 λεπτ.
Mini-Donuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Bretzeli
2ωρ. 30 λεπτ.
Rüebli-Cupcakes
50 λεπτ.
Gâteau du Vully
2ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.