
Συσκευές & Αξεσουάρ
Russischer Zupfkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Weizenmehl350 g
-
Kakaopulver30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1698 kJ /
406 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

50 Jahre Thermomix®
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchweizer Cake
15ωρ.
Aargauer Rüeblitorte
2ωρ.
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1ωρ.
Carac
2ωρ.
Schokolinsen-Cookies
1ωρ.
Appenzeller Biberli
2ωρ. 20 λεπτ.
Mini-Donuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Bretzeli
2ωρ. 30 λεπτ.
Rüebli-Cupcakes
50 λεπτ.
Gâteau du Vully
2ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.