
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Schokokuchen
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Sahne200 g
-
Zucker200 g
-
Eier6
-
Salz1 Prise
-
Mehl150 g
-
Kakao25 g
-
Backpulver2 TL
Baiser
-
Zucker150 g
-
Eiweiß3
-
Salz1 Prise
Espresso-Karamell
-
brauner Zucker250 g
-
Espresso, aufgebrüht120 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
414 kcal /
1731 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jetzt wird's süss!
39 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Karamelllovers
37 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4ωρ.
Aprikosen-Banana-Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenmichel
1ωρ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Nektarinen-Holunder-Eis
12ωρ.
Joghurt-Grießkuchen
5ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.