
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式古典巧克力蛋糕
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 個
Υλικά
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉 ,多備一些撒粉用80 克
-
二砂糖20 克
-
奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分),多備一些刷油用50 克
-
黑巧克力(70% 可可含量)100 克
-
牛奶60 克
-
可可粉40 克
-
低筋麵粉 ,多備一些撒粉用40 克
-
溫水 ,適量
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
1985.4 kcal /
8298.9 kJ
Πρωτεΐνη
51.2 g
Λιπαρά
118.3 g
Υδατάνθρακες
193.7 g
Φυτικές ίνες
24.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

人氣甜點初級班
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν