
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flammkuchendip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
9 Portionen
Υλικά
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Magerquark250 g
-
Saure Sahne50 g
-
Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen2
-
Estragon, getrocknet¼ TL
-
Majoran, getrocknet¼ TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Honig1 TL
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
282 kJ /
67 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSauce Béarnaise
40 Min
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Knoblauchöl mit Chili
5 Min
Guacamole
5 Min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Parmesancreme
5 Min
BBQ-Sauce
25 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.