炒青木瓜絲

炒青木瓜絲

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲
    200 克
  • 10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    30 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生 ,稍微拍碎
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 175.5 kcal / 734.3 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 16.7 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5890.8 g
Νάτριο 414.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων