
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒青木瓜絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 ,稍微拍碎30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
175.5 kcal /
734.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5890.8 g
Νάτριο
414.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν