玉米筍炒青江菜

玉米筍炒青江菜

4.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)
    100 克
  • 青江菜 ,切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 77.7 kcal / 324.9 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4198 g
Νάτριο 242.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων