
Συσκευές & Αξεσουάρ
玉米筍炒青江菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 ,切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
77.7 kcal /
324.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4198 g
Νάτριο
242.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν