
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche fruit tarts
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
18 portions
Υλικά
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
237.7 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Λιπαρά
10.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
32.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaklava cheesecake
25 godz. 45 min
Rum baba
3 godz.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min