Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmand-Apfel-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
Hefeteig
-
Milch250 g
-
Zucker100 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Butter100 g
-
Mehl600 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Schmand400 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Speisestärke25 g
-
Äpfel rot, in dünnen Spalten800 g
-
brauner Zucker60 g
-
Zimt1 TL
-
Mandeln, gehobelt50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
983 kJ /
235 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Heilig's Blechle!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3h
Kokostorte
7h 30min
Omas Teestollen
1h 40min
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Prinzregententorte
3h 30min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2h 10min
Marzipan-Quadrate
2h 40min
Brioche mit Cremelikör
5h
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2h 30min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1h 30min
Hochkant-Schoko-Torte
10h