
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin and White Chocolate Trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 portions
Υλικά
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (προαιρετικό πεδίο) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
60 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
103 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.