
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin and White Chocolate Trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 portions
Υλικά
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (προαιρετικό πεδίο) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
60 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
103 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Puddings
1 h
Mint Choc Chip
8 h 20 min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 h 5 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 h
Champagne Grapefruit Sorbet
8 h 15 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 h
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Coconut and Pistachio Delight
1 h 5 min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 h 5 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
No ratings
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 h