Συσκευές & Αξεσουάρ
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
67 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
77.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Christmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Banana coconut ice blocks
7ωρ. 15 λεπτ.
Caramel toffees
2ωρ.
Banana and raspberry soft serve
5 λεπτ.
Ube ice cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Vegan tiramisu
3ωρ. 20 λεπτ.
Sherbet bags
4ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut meringue roulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.