
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519.8 kcal /
2183.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
77.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
67 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw snickers slice
55 λεπτ.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.
Harlequin custard (TM6)
15 λεπτ.
Chocolate tofu mousse pots
1ωρ. 10 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Custard (TM6)
15 λεπτ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Steamed ginger puddings
40 λεπτ.
Crème caramels
7ωρ. 45 λεπτ.
Churros
40 λεπτ.