Oranges in caramel syrup with ginger wafers

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Oranges in caramel syrup
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • hot water (see Tips)
    250 g
  • oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
    6
  • white vinegar
    50 g
Ginger wafers
  • stem ginger in syrup (see Tips)
    30 g
  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • caster sugar
    55 g
  • plain flour
    45 g
  • egg white
    1
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 519.8 kcal / 2183.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 77.4 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 67 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων