Pastel de rompope

Pastel de rompope

3.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 porciones

Υλικά

Merengue francés
  • 250 g de azúcar refinada
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
  • 250 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 6 piezas de yemas de huevo
  • 260 g de harina
  • 5 g de polvo para hornear
  • 240 g de rompope de buena calidad
  • 5 g de saborizante de rompope (προαιρετικό πεδίο)
Crema batida de rompope
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 200 g de crema batida tipo chantilly
  • 1 cda de saborizante de rompope

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 534 kcal / 2241 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων