Pastel de rompope

Pastel de rompope

3.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 porciones

Υλικά

Merengue francés
  • de azúcar refinada
    250 g
  • de claras de huevo
    6 piezas
  • de cremor tártaro
    1 cdita
Batido de rompope
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    250 g
  • de yemas de huevo
    6 piezas
  • de harina
    260 g
  • de polvo para hornear
    5 g
  • de rompope de buena calidad
    240 g
  • de saborizante de rompope (προαιρετικό πεδίο)
    5 g
Crema batida de rompope
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    500 g
  • de crema batida tipo chantilly
    200 g
  • de saborizante de rompope
    1 cda

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 534 kcal / 2241 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων