野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 ,去蒂頭,切斜段
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 208.3 kcal / 871.6 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 8.7 g
Υδατάνθρακες 21.4 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4265.4 g
Νάτριο 592.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων