
Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇燒豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)150 克
-
牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 ,切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 ,去蒂頭,切斜段80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
208.3 kcal /
871.6 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4265.4 g
Νάτριο
592.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν