
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zelené fazolky s tymiánem
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porce
Υλικά
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
52.3 kcal /
217.3 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous Vide
7 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRychlé zapečené brambory à la gratin
45 λεπτ.
Zeleninové jarní závitky
2ωρ. 10 λεπτ.
Miso-jogurtový bramborový salát
35 λεπτ.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Καμία βαθμολογία
Vařená quinoa
15 λεπτ.
Vařené brambory
30 λεπτ.
Gratinované brambory
1ωρ. 15 λεπτ.
Pečené fazole
1ωρ. 25 λεπτ.
Máslové rolované knedlíky
1ωρ. 10 λεπτ.
Chlupaté knedlíky
1ωρ. 5 λεπτ.
Celozrnné knedlíky s burisony
50 λεπτ.
Mléčné knedlíky
40 λεπτ.